Barbadoksella Bridgetownissa paikallisessa käsityökorttelissa "Pelican Center"issä pienessä huoneessa kaksi iäkästä naista ompeli näitä matkamuistonukkeja. Niitä on myös paljon marketeissa, enemmän tehdasvalmisteisen näköisiäkin, mutta nämä olivat jotenkin enemmän barbadoslaisen "omaa" käsityötä. Tämä ihana nukke oli "pakko" ostaa! 

Nyt kahvila on kasattu vain komeron hyllylle. Mahdollisiin näyttelyihin sen ehkä myös kokoan ilman kaikkia seiniä; väliseinä tai joku sermi voisi tulla erottamaan myyntipuolen ja pöydän tai pöydät.  Aika näyttää, millainen kahvila tulee olemaan....

In a small room at the local Pelican Center in Bridgetown, Barbados, two elderly women sewed these souvenir souvenirs. There are also a lot of them in supermarkets, more like a factory-made look, but these were somewhat more barbados 'own' handicrafts. This lovely doll was "forced" to buy!

Now the café is only piled on the shelf. For possible exhibitions, it may also be assembled without any walls; partition screen, or someone could come to distinguish between sell-side and a table or tables. Time to show what kind of cafe it will be ....

 

IMG_0053_edited.jpg

Kun kirpputoreilla näkyi paljon hieman näitä 1:12 mittakaavaa isompia astioita, tuli mieleeni ajatus, että kahvila pitää tietysti olla rouvalle. Tämän mittakaava on noin 1:6.  Veronican takana ylhäällä oleva radio (nettikaupasta: Retrogeschenk) on myös ihan aito radio, klassista ja kevyempää musiikkia suomalaisilta kanavilta kuuluu hyvin. 

cafe%20VAI%20leikkihuone.jpg

 

IMG_0050_edited.jpg

Vähitellen olen kerännyt astioita ja muuta tavaraa. Leivonnaisia valmiissa kulhoissaan ostin messuilta eräältä nukkekotiharrastajalta. 

ALLA: Hyllyköt tein laatikoista, jotka ovat ilmeisesti Suomen armeijan ruokailuvälinelaatikoita, laatikon kylkeen on poltettu kirjaimet SA, eli Suomen Armeija, nämä ostin nettikirpparilta.

Shelves I made from boxes that are apparently old boxes of cutlery from the Finnish Army, the letters SA, ie the Finnish Army, have been burned to the side of the box, and I bought them online.

laatikot.jpg

IMG_0045_edited.jpg

IMG_0259_edited.jpg

ALLA: Kaappikello on myös netistä kirpputorilta, vanha lasten lelu, mutta toimii ja näyttää aikaa, kun vain vedän "vieterin tiukaksi"! 

The closet clock is also from the online flea market, an old child's toy, but it works and shows time when I just pull the hook tight!

kaappikello%20%28leikkih-seen%20liian%20

Kalusteista puuttuu työtilaa kahvinkeittimille, kylmäkaappi ja paljon muuta.

Furnishing space for coffee machines, Refrigerator and much more.